Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ веб-сайту https://lombard1.com.ua/

 

 

Веб-сайт https://lombard1.com.ua/ адмініструється компанією ПОВНЕ ТОВАРИСТВО "ЛОМБАРД "ПЕРШИЙ" ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МІКРОФІНАНС" І КОМПАНІЯ" (надалі за текстом – ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ»), яка є Контролером даних, які обробляє відповідно до даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ веб-сайту https://lombard1.com.ua/ (надалі – Політика); зареєстрована в Україні за адресою: вулиця Рекордна, будинок 26Г, м. Запоріжжя, Запорізька область, Україна, 69035; реєстраційний код 41589168.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» з підвищеною відповідальністю відноситься до збереження конфіденційності та персональних даних усіх Користувачів веб-сайту.

Ця Політика є угодою між Користувачами та ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» щодо використання веб-сайту https://lombard1.com.ua/ та збереження інформації на ньому. Ця Політика пояснює з якою метою і яким чином ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» зберігає та обробляє персональні дані, залишаючи на веб-сайті будь-яку інформацію про себе і містить контактні дані, за допомогою який Користувачі можуть зв’язатися з ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» для вирішення проблемних питань при роботі на веб-сайті.

 

ВИЗНАЧЕННЯ

"Обробка" - будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються на персональних даних або набори персональних даних, незалежно від того, автоматизовані чи ні, такі як збір, запис, організація, структурування, зберігання, адаптація або зміна, пошук, консультації, використання, вирівнювання або поєднання, обмеження, стирання або знищення.

"Персональні дані" - будь-яка інформація, що стосується ідентифікованої чи не ідентифікованої фізичної особи ("Користувача"); фізична особа, яка ідентифікується, є особа, яка може бути ідентифікована безпосередньо чи опосередковано, зокрема шляхом посилання на такий ідентифікатор, як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн-ідентифікатор тощо.

"Контролер" - юридична особа (ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ»), яка самостійно визначає цілі та засоби обробки персональних даних.

"Користувач" – фізична особа (суб’єкт даних), зареєстрована, або не зареєстрована на веб-сайті.

"Третя особа" - фізична чи юридична особа, державний орган, агентство чи орган, відмінний від суб'єкта даних та контролера.

 

ОТРИМАННЯ ТА ОБРОБКА ДАНИХ

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» отримує та обробляє дані Користувачів, які безпосередньо отримає від них при користуванні веб-сайтом, зокрема, при заповненні реєстраційних форм.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» зазвичай збирає персональні дані, коли Користувач користується веб-сайтом. Персональні дані можуть включати, зокрема, час доступу; веб-сайт, з якого Користувач перейшов; посилання, за якими Користувач перейшов; сторінки, які він відвідує; вміст, який переглядає, і іншу інформацію про дії, яку ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» отримує від браузера Користувача.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» може в подальшому попросити Користувача надавати іншу інформацію, наприклад ім’я та прізвище, електронну адресу, поштову адресу, ім’я користувача та пароль, згоду, відгуки, вік, стать та інші дані, що не є конфіденційними. Певні дані, які не дають змогу ідентифікувати особу, можуть стати ідентифікаторами, коли Користувач надасть ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» свої персональні дані.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» обробляє персональні дані законно, чесно, прозоро та таким чином, що забезпечує належну безпеку персональних даних, включаючи захист від несанкціонованої або незаконної обробки, а також від випадкової втрати, знищення або пошкодження, з використанням відповідних технічних та організаційних заходів.

З огляду на сучасні досягнення, витрати на реалізацію та характер, масштаб, контекст та цілі обробки, а також ризик різного ймовірності та ступеня тяжкості прав та свобод Користувачів та ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ», останній здійснює належні технічні та організаційні заходи для забезпечення рівня безпеки, відповідного ризику, включаючи, зокрема, за необхідності:

- псевдонімізація та шифрування персональних даних;

- здатність забезпечувати постійну конфіденційність, цілісність, доступність та стійкість систем та послуг обробки;

- можливість своєчасного відновлення доступності та доступу до персональних даних у випадку фізичного або технічного інциденту;

- процес регулярного тестування, оцінки та оцінки ефективності технічних та організаційних заходів для забезпечення безпеки обробки.

 

ЗБЕРЕЖЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» зберігає персональні дані переважно в електронній формі в замкнених приміщеннях з обмеженим доступом і захистом ідентифікатору користувача та паролем. Усі фізичні копії персональних даних (якщо наявні) зберігатимуться в замкнених приміщеннях. Доступ до них і право обробляти інформацію, що зберігається в реєстрі, матимуть лише особи, для яких це передбачено службовими обов’язками.

Персональні дані Користувачів, передаються та зберігаються поза межами Європейського економічного простору (надалі – ЄЕП). Такі дані обробляються співробітниками ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» за межами ЄЕП. Сюди входять співробітники, які займаються, крім іншого, також виконанням замовлень, обробкою платіжних реквізитів та наданням послуг підтримки.

Якщо ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» отримує персональні дані під час надання послуг, вживаються усі необхідні заходи, щоб гарантувати виконання всіх відповідних заходів безпеки, які на них поширюються, а також, що вони надійно захищені у відповідності до цієї Політики.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» дотримується загальноприйнятих галузевих стандартів для захисту наданих персональних даних, як під час передачі, так і після їх отримання. Усі оброблені персональні дані зберігаються на захищених серверах.

Якщо ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» надав Користувачу, або останній самостійно створив пароль, який дає доступ до певних частин веб-сайту, Користувач несе відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» просить не ділитися цим паролем ні з ким.

Передача інформації через Інтернет не гарантує повної безпеки. Хоча ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» робить все можливе для захисту персональних даних Користувачів, не можна на 100% гарантувати безпеку даних, переданих на веб-сайт, тому будь-яка передача відбувається на страх і ризик Користувачів. Як тільки ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» отримає інформацію щодо персональних даних Користувача, відразу застосовуються строгі процедури та засоби безпеки для запобігання несанкціонованому доступу.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» гарантує, що заходи безпеки веб-сайту відповідають сучасним вимогам і проходять регулярний контроль з метою забезпечення постійного високого рівня захисту персональних даних.

 

СТРОКИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» обробляє персональні дані Користувачів стільки, скільки це необхідно для цілей, для яких вони були зібрані спочатку, після чого дані будуть видалені чи перенесені в архів, крім випадків, коли необхідно продовжувати обробку для дотримання ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» взятих на себе юридичних зобов’язань, або для інших правомірних і законних цілей.  Якщо Користувач є клієнтом або потенційним клієнтом ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ», персональні дані обробляються та зберігаються до трьох років із моменту збору, якщо інший строк не випливає із мети обробки даних.

 

 COOKIE

Сookies — це текстові файли, які використовуються браузером. Сервер передає ці файли на комп’ютер, де вони обробляються за допомогою браузера. Таким чином, інформація тільки одного разу потрапляє в систему комп’ютера і при кожному новому запиті сервера, дана інформація надсилається назад в мережу.

Деякі cookie зберігаються тільки протягом однієї сесії роботи в інтернеті. Вони видаляються автоматично після закриття роботи браузера. Інші cookie записуються в файл на деякий період часу щоб використовувати цю інформацію в нових сесіях роботи в інтернеті. Потрібно зазначити, що cookie підтримується майже всіма відомими браузерами. Однак, більшість інтернет-браузерів можуть бути налаштовані таким чином, щоб інформувати Користувача, коли йому надіслано файл cookie й забезпечити його можливістю відмовитись від цього файлу cookie. Відмова від файлу cookie може в деяких випадках зробити неможливим користування даним веб-сайтом або деякими його частинами, чи негативно вплинути на його відображення чи функціонування (як самого веб-сайту, так і деяких його частин або сервісів).

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» використовує файли cookie для роботи основних функцій Сайту та з ціллю  відмінності Користувачів та забезпечування їм зручності у користуванні веб-сайтом.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» також використовує файли cookie у маркетингових електронних листах (які надсилаються Користувачам у випадку надання згоду на подібний спосіб спілкування), з ціллю розуміння ставлення Користувачів до маркетингової політики ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ», що  допомагає побудувати її відповідно до потреб Користувачів.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» використовує наступні типи файлів cookie:

  • Необхідні cookie - файли, які обов’язкові для правильної роботи веб-сайту (такі cookie включають, наприклад, файли, які дозволяють переглядати захищені сторінки нашого веб-сайту тощо).
  • Аналітичні cookie – файли, які дозволяють розпізнавати і підраховувати кількість відвідувачів, а також аналізувати їх переміщення сайтом, що допомагає ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» постійно вдосконалювати роботу веб-сайту, наприклад, сприяти тому щоб Користувачі могли легко знайти бажану інформацію.
  • Функціональні cookie – файли, які використовуються для розпізнавання Користувача при повторному заході на веб-сайт, що дозволяє спростити для Користувача взід на веб-сайт та персоналізувати контент веб-сайту.
  • Цільові cookie – файли, які записують дані про візит Користувача на веб-сайт та дані про відвідані сторінки.

Нижче наведено список файлів cookie, які ми використовуємо:

PHPSESSID: It contains a reference to a session stored on the web server which expires when you close your browser.

_ga: Allows counting of user visits and traffic sources.

_gat_UA-*-*: Allows counting of user visits and traffic sources.

_gid: Stores and updates a unique value for each page visited.

__utmv*: Cookie set by Google Analytics to analyse visitor information.

_mkto_trk: Allows tracking of your usage of our Site.

cookies-law: Allows tracking consent to the usage of cookies whilst viewing our website.

visitor_id*: Visitor Cookie set by Pardot stores the activities of visitors and prospects.

visitor_id*-hash: Cookie set by Pardot, used to assign a randomly generated number as a client identifier.

incap_ses_*_*: These first party cookies are set by a third party service to filter out malicious requests.

visid_incap_*_*: These first party cookies are set by a third party service to filter out malicious requests.

ip2location_redirection_first_visit: IP2Location provides information on what country a visitor is coming from.

За винятком необхідних cookie, строк дії всіх файлів, що використовуються веб- сайтом, спливає не пізніше, ніж через 2 роки після запису.

Кожен Користувач можете відключити cookies у будь-який момент. Існує низка способів управління файлами cookie. Щоб дізнатися більше про ці функції, Користувачі можуть звертатися до інструкцій до свого браузера.

У випадку необхідності отримання додаткової інформації про використання файлів cookie, можна звертатися за електронною адресою (E-mail): pershiypromo@gmail.com.

Приймаючи дану Політику, Користувач погоджується зокрема й на використання ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» файлів cookie.

 

ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» не передає конфіденційних та персональних даних Користувачів третім особам.

У разі продажу, придбання, злиття чи реорганізації ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» може розкрити отримані персональні дані, зокрема покупцям або правонаступникам.

Окрім зазначеного вище, ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» може розголошувати персональні дані на вимогу органів влади. ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» також може розголошувати персональні дані та обробляти їх відповідно до вимог чинного законодавства, щоб захистити свої законні права та інтереси.

Сайт може містити посилання на сайти, контролером яких не є ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими веб-сайтами, ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» рекомендує Користувачам уважно ознайомитись з їх Політикою конфіденційності.

 

ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ ТА ЇХ РЕАЛІЗАЦІЯ

При розміщенні на веб-сайті персональних даних Користувач має наступні права:

  1. вимагати доступ до відповідних персональних даних;
  2. вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних;
  3. вимагати видалення відповідних персональних даних;
  4. звернутися до ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» зі скаргою.

Реалізувати свої права Користувач має можливість наступним чином.

Скористатися своїм правом доступу до персональних даних, зайшовши у реєстраційну форму (особистий кабінет) або, у випадку наявності проблем із доступом (або відсутності опції «особистий кабінет») надіславши ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» листа на електронну адресу (E-mail): pershiypromo@gmail.com .

Перш ніж надати інформацію згідно з запитом, ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» може попросити повідомити додаткові дані для підтвердження особи Користувача.

Користувач може в будь-який час змінити (оновити, доповнити) частину наданих на веб-сайті персональних даних, скористувавшись функцією редагування, а також повністю видалити свій аккаунт та усі персональні дані з веб-сайту, шляхом звернення до ЛОМБАРДУ «ПЕРШОГО», надіславши листа на електронну адресу (E-mail): pershiypromo@gmail.com (у випадку, якщо таке видалення даних не суперечить діючому законодавству України).

У випадку наявності претензій щодо будь-якої обробки персональних даних, Користувач може звертатися за електронною адресою (E-mail): pershiypromo@gmail.com .

Користувач може відкликати згоду на будь-яку обробку персональних даних, надіславши ЛОМБАРДУ «ПЕРШОМУ» електронного листа за електронною адресою (E-mail): pershiypromo@gmail.com (виключно у випадку, якщо таке видалення даних не суперечить діючому законодавству України).

Користувачі віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги веб-сайту

 

КІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» розроблено дану Політику у відповідності з Законом України «Про захист персональних даних», РЕГУЛЮВАННЯМ (ЄС) 2016/679 ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ТА РАДИ від 27 квітня 2016 та іншими діючими Українськими та міжнародними законодавчими актами з метою захисту основних прав та свобод Користувачів, зокрема, права на захист персональних даних.

ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» зберігає за собою право вносити зміни до Політики в будь-який час та з будь-якої причини. Відповідні зміни будуть невідкладно оприлюднені на веб-сайті https://lombard1.com.ua/.

Приймаючи дану Політику, Користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, ціль та спосіб збору, зберігання та обробки ЛОМБАРД «ПЕРШИЙ» його персональних даних.

 

З Політикою конфіденційності веб-сайту https://lombard1.com.ua/ ознайомлений та погоджуюсь на обробку та збереження моїх персональних даних на веб-сайті